nedjelja, 23. kolovoza 2015.

MODERNO: RUMENO-BAKRENA BOJA (COPPER BLUSH) ZA VAŠE ZIDOVE

Mješavina roze i narančaste – rumeno bakrena, postala je neizostavni detalj u kućama i stanovima u New Yorku, Londonu, Moskvi, Parizu …


Dekorateri su je ove sezone “izbacili u prvi plan” i to pod nazivom copper blush.
Proizvođači su počeli da prave namještaj u ovoj nijansi, tako da je možete unijeti u dom i kroz detalje. Rumeno bakrena je topla, nježna, romantična, elegantna, moderna i glamurozna. Posebno se sviđa nježnijem spolu, idealna je za jedan ili sve zidove djevojačke sobe. Mračni hodnik osvježen ovom nijansom djelovat svjetlije, a kuhinja veće i življe. Dobro se uklapa uz bež, smeđe i sivi namještaj, ali i uz teget i bijele kuhinjske elemente.

Ako se odlučite za copper blush garnituru za sjedenje, trebalo bi da zidovi i tepih budu u neutralnoj boji, kako bi namještaj u potpunosti došao do izražaja. Odaberite stolić za kavu u popularnoj kombinaciji stakla i metala u boji roze zlata. Zidove dekorirajte tapiserijama u cik-cak formi i nabavite sitnice od mutnog stakla.

I trendovi u dizajnu interijera se mijenjaju brzo, poput godišnjih doba, ali lusteri, okviri za slike, prekrivači, jastučići ili ručnici u ovom tonu, uvijek djeluju atraktivno i elegantno. Možete i prebojiti staru stolicu ili cipelarnik nijansom ružičaste.
Izvor:Novosti / zenstvena.com

0 komentari:

Objavi komentar