...cokoladan,socan,kremast...sto vise reci...:)
Sastojci
-
6 jaja
-
7 zlica secera
-
2 vanilin secera
-
6 zlica mlijeka
-
8 zlica ulja
-
8 zlica brasna
-
2 zlice kakaa
-
prasak za pecivo
-
Za kremu :
-
400 g bijele linolade
-
200 g mascarponea
Priprema
- Težina:
- Jednostavno
-
1
Izmiksati 6 jaja sa 7 zlica
secera i 2 vanilin secera,dodati 6 zlica mlijeka,8 zlica ulja,8 zlica
brasna,2 zlice kakaa i prasak za pecivo.
Izmiksati pa uliti
smjesu u skrovadu (veliku od pecnice) koju ste prethodno oblozili
papirom za pecenje. Peci na 180 stupnjeva,15-16 min.
Izvaditi biskvit i okrenuti ga na vlaznu kuhinjsku krpu,tako da donji
dio biskvita,onaj s papirom,bude okrenut prema gore. Odlijepiti papir s
biskvita i odmah zarolati u rolat,skupa s krpom.
Nakon 10-ak
min,odrolati rolat,premazati ga sa kremom od 400 g linolade i 200 g
mascarponea,ponovo zarolati i staviti na hlađenje.
Mozete ga posuti secerom u prahu ili preliti otopljenom cokoladom :)
Izvor:
coolinarika.com (autorica: Morena ST)
0 komentari:
Objavi komentar