IStina, možete da upotrebite pek papir koji jeste najbolje rešenje, ali šta ćemo sa okruglim tepsijama?

Malo komplikuje stvari to što morate da sečete papir talno u veličini dna, a da ne pričamo o gubljenju vremena.
Danas vam otkrivamo savršen premaz za tepsije i plehove koji će učniti da se svaka kora ili testo savršeno i lako odvoji od dna dok ste rekli keks, a pritom će biti potrebno samo par sekundi da ga nanesete na sud!
Pogledajte i saznajte kako se pravi…
Potrebni sastojci:
Pola šolje biljne masnoće,
Pola šolje biljnog ulja,
Pola šolje brašna.
Priprema:
Pomešajte i promešajte sastojke dok se sve ne sjedini i postane glatko. Smesu smestite u teglu sa poklopcem i čuvajte na sobnoj temperaturi. Premazujte plehove i tepsije tako što ćete u smesu umočiti četku.
I to je sva mudrolija!
izvor: http://brzikucnisavjeti.com
0 komentari:
Objavi komentar