srijeda, 25. veljače 2015.

TIBETANSKA GLJIVA: Ovaj moćni kefir zamjenjuje stotine lijekova, čisti i pomlađuje cijeli organizam!






U posljednje vrijeme Tibetanska gljiva (mliječna gljiva) postaje jako popularna i broj ljudi zainteresiranih za nju ubrzano raste. Ovu gljivu je od davnih vremena koristio narod s Tibeta i dugo je bila tajna njihove narodne medicine. Poljski profesor ju je donio u Europu iz Indije, gdje ju je “upoznao” kod indijskih jogija i 5 godina koristeći je, izliječio se od raka želuca i jetre. Kada je profesor odlazio, dobio je gljivu na dar.
Tibetanska gljiva zamjenjuje većinu sintetičkih lijekova protiv stotine najrasprostranjenijih oboljenja. Danas je kefir, napravljen od Tibetanske gljive, priznat od strane znanstvenika kao jedinstveni, najmoćniji, najsigurniji i najbezopasniji prirodni antibiotik. Japanski liječnici su uvjereni da je ovaj kefir nezamjenjiv u prehrani onkoloških bolesnika i smatraju da ga treba uključiti u prehranu svake zdrave osobe, neovisno o dobi.

Kako liječi Tibetanska gljiva?
Unutrašnja primjena
Danas je jedan od problema očuvanja zdravlja i mladosti čovjeka, taj što ljudi konzumiraju takozvanu “mrtvu” hranu (posebno se ovo odnosi na mesne prerađevine svih vrsta), koja u procesu probave truli i emitira toksine. Ovi otrovi se, apsorbirajući u krv kroz krvne žile, šire po cijelom našem organizmu i truju ga. Riješivši probleme truljenja hrane u organizmu, moći ćemo, ako ne vratiti mladost, barem usporiti proces starenja organizma, očistivši ga i tako poboljšati opće stanje. Naravno, nećemo tvrditi da je Tibetanska gljiva lijek od svih bolesti ili eliksir vječite mladosti, ali ona zaista može pomoći čovjeku u ozdravljenju. Svakodnevno konzumiranje kefira od ove gljive svakako doprinosi pomlađivanju organizma.
Kefir dobiven od mliječne gljive djeluje kao neka vrsta metle, čisteći iz našeg organizma svo to smeće koje je on prikupio. Neutralizira toksine i proizvode raspadanja u našim crijevima, normalizujući mikrofloru probavnog trakta. Ovaj kefir također izvlači spojeve teških metala koji u naš organizam stižu iz atmosfere zajedno s ispušnim plinovima, a ponekad i nekvalitetnom vodom iz gradskog vodovoda. Kao prirodni antibiotik, kefirna gljiva izbacuje ostatke sintetičkih antibiotika i drugih lijekova.
Uz pomoć ovog čudesnog kefira, organizam se oslobađa samo toksina, nego i pijeska i kamena u žuči, mjehuru ili bubrezima. Ova biokultura jednostavno rastvara takav pijesak i kamenje. Štoviše, ovaj kefir hrani stanice, zasićujuću ih najboljim, životno neophodnim tvarima, pročišćava sve stanice organizma, pomlađuje ih i iz organizma eliminira mrtve stanice.
Vanjska primjena
Kod vanjske primjene, kefir pri umivanju poboljšava stanje kože lica i ruku, izbjeljuje i pomlađuje kožu, a kod utrljavanja u kožu glave, eliminira prhut, jača strukturu kose utječući na njen rast. Kod opadanja kose, poslije svakog pranja, izliti čašu kefira na glavu i utrljavati u kosu masirajući pokretima 5-10 minuta. Poslije toga, oprati kosu neutralnim šamponom. Ostaviti ga na kosi kao masku 1-2 sata, umotavši glavu najlonskom vrećicom i ručnikom. Efekt je odličan!
Koje bolesti može izliječiti Tibetanska gljiva?
Jača imunološki sustav, ubrzava oporavak poslije gripe i drugih akutnih respiratornih oboljenja.
Normalizira mikrofloru želuca, liječi bolesti gastrointestinalnog trakta. U roku 2-3 mjeseca konzumiranja kefira (400 ml svakodnevno), zagarantirano je izlječenje gastritisa. Dužom upotrebom izlečuje čir na želucu.
Koristi se u liječenju pretilosti, normalizira težinu. Ako želite smršavjeti, kefir se pije pola sata poslije jela, ako želite udebljati – 30 minuta prije obroka.
Smanjuje glavobolju, normalizira krvni tlak.
Poboljšava san, oslobađa nas nesanice, depresije, kroničnog umora.
Poboljšava pamćenje, koncentraciju i dobro je sredstvo u prevenciji ateroskleroze.
Liječi vaginalnu kandidijazu.
Leci parodontopatiju, stomatitis.
Liječi osteohondroze, reumatizam, artritis.
Razbija i izbacuje kamenje i pijesak iz žuči, mjehura i bubrega.
Uspješno liječi dijabetes (Pod uvjetom da se ne koristi inzulin. U suprotnom ne smije se piti, jer neutralizira djelovanje lijekova!)
Pomaže kod bronhitisa i astme; kod psorijaze i ekcema, uspješno liječi sve vrste alergija.
Rješava problem lijenih crijeva i čestih zatvora.

Kontraindikacije
Kefir ne smiju piti osobe s netolerancijom na mliječne proizvode (mada mnogi govore da im ne smeta) i trudnice.
Osobe s pojačanom kiselinom, trebaju obratiti pozornost. Bolje je da piju kefir koje je odstajao 12 sati (a ne 24).
Ako se konzumiraju lijekovi, pravi se pauza između uzimanja lijekova i kefira – 3 sata.
Za vrijeme konzumiranja kefira, ne uzimati alkohol.
Izvor: brzikucnisavjeti.com

0 komentari:

Objavi komentar