subota, 14. studenoga 2015.

BRŽI I UKUSNIJI RUČAK NISTE PROBALI: PILEĆA PRSA U FINOM UMAKU

Još jedan brzinski recept iz časopisa”Hrana i vino”…Jednostavno a fino,za ručak na brzinu…uz prilog po želji….

Sastojci
50 dag pilećih prsa
200 ml
vrhnja za kuhanje(ili kiseloga)
1 v.ž senfa
5 dag maslaca
1 v.ž mješavine začina(vegeta…)
sol,papar
15 dag šampinjona


Priprema
1.
Piletinu narežemo na tanke komade i kuhamo 15-tak minuta u zavreloj posoljenoj vodi.Skuhano meso narežemo na tanke duguljaste komade.Na rastopljenom maslacu pržimo šampinjone narezane na tanke listove. Kada se proprže dodamo mješavinu začina,kuhanu piletinu pa sve zapržimo.Dodamo vrhnje i senf.
2.
Kratko prokuhamo ,pa maknemo s vatre.Poslužimo uz prilog i salatu po želji.

www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar