Pripremite svjetski poznatu slasticu
Izvor: www.coolinarika.com
Sastojci
- 1 Cheesecake Dolcela By Podravka
- 1 žlica kakaa
- 3 žlice mlijeka
- 60 g maslaca
350 ml mlijeka- 300 g svježeg sira (mascarpone)
- 150 g čokolade
Priprema
- Mješavini za podlogu dodajte kakao, navlažite s mlijekom i dobro izmiješajte.
- Dodajte otopljeni maslac, još jednom dobro promiješajte te ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm).
- Utisnite žlicom da dobijete jednoličnu podlogu.
- Stavite u hladnjak na 20 minuta.
- Prašak za pripremu kreme uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom (3 minute) da dobijete kremu.
- Dodajte sir mascarpone i miješajte dok ne dobijete jednoličnu kremu.
- Dvije trećine kreme nanesite na ohlađenu podlogu u kalupu.
- U ostatak kreme umiješajte otopljenu čokoladu.
- Dobivenu kremu stavite u slastičarsku vrećicu, a zatim u kremu u kalupu za torte utisnite loptice (u obliku saća).
Posluživanje
Tortu dobro ohladite, najmanje 2 sata prije skidanja kalupa i poslužite.Izvor: www.coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar