
Sastojci
2 Sendvica
2 Punjenja po zelji, pavlaka, salamica, kackavalj, ma sta volite
Priprema
1.
Potrebna vam je alu folija koju svaka domacica sigurno ima. Na foliji postavite sendvic po zelji i dobro umotate.
2.
Ringlu ukljucite na 4. Znaci malo jaca temperatura. Serpu velicine ringle napunite do vrha vodom. Moze hladna voda.
3.
Sendvic postavite na vrelu ringlu.
4.
Pritisnite sa serpom. Zatim posle 30 sekundi okrenete sendvic i opet pritisnete sa serpom da se ugreje sa druge strane.
5.
I naravno to je to. Krckav, tanak, filovan po zelji moja draga koleginica doruckuje :)
Posluživanje
Ovo mi je palo na pamet jednog dana i od tada primenjujemo stalno ovu tehniku kada nam se jedu topli sendvici. Ovo je sve odradjeno na mom poslu u nasoj cajnoj kuhinji.
Izvor: coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar