U strci sa vremenom, nemas rucak i tada sine ideja i evo
danasnji rucak.Prijatno :)
Sastojci
- Broj osoba:
- 2 osobe
-
1/2
pileceg belog mesa
-
1 srednji
patlidjan
-
3 kom
mladog crnog luka ili 1/2 obicnog crnog luka
-
2 kasike
kajmaka za kuhanje
-
3-4 kasike
ulja
-
1 cesanj
belog luka
-
malo
senfa
-
zacini
-
sol,limun biber,vocno sirce
-
sir
bokocinija ili koji volite
Priprema
- Vrijeme pripreme:
- 25 min
- Težina:
- Jednostavno
-
1
Belo meso isec na 4 snicle, dodat, sol,soya-sosa, limun biberom, ulje, vocno sirce- izmesat.
-
2
Pripremit dve tave u svaku dodat
malo ulja i kad se ulje dobro zagrije u jedan stavite snite patlidjana a
u drugi snicle - prilog i glavno jelo su u isto vreme gotovi.
Patlidan i snicle okrecite,jer moze da vam izgori - przila sam na jakoj temperaturi
-
3
Probajte meso da li je dovoljno
mekano, ako je, tada ga izvadite na tanjir. U sok od pecenja dodajte oba
luka malo krupnije secena, kajma, senf i ako je potrebno malo vrele
vode.Neka prokrcka, vratite snicle u sos i jos kuhajte 2-3 minute da se sastojci sjedine.Kad su snicle gotove dodat secen bokocini sir ili koji volite.
Posluživanje
Posluzila sam sa svezim bagetom i avokadom.
Izvor:
coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar