![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitQzVftGLT8hJKt14JzRXyYKgiRd3mCMfCPPP2g4UqvfH03ygRie85tRgF-FZrTMuY2r7f_W7ar624rtwKB8MSQ0PhyAoEXf4Ay2FZQUFjpcpbWrG0Y9fSSWGY9XizcsQqSkun97gKq32D/s1600/148.jpg)
Sastojci:
6 solja za mleko vode
2 solje pirinac
3 solje mleka
15 s.k. secera
2 vanilin secer
1 puding vanile
cimet ako volite
Priprema:
Stavite vodu da vri,pa kad zavri,dodajte pirinac i mesajte da ne zagori. Kad je skoro gotov,dodajte mleko,secer i vanilin secer.Pre nego sto bi izvadili,no jos uvek da bude redak, dodajte promesan sa malo mleka puding.Kratko vratite na ringlu da udari jedan kljuc i to je to.... Vreli sutlijas stavite u mokre posudice,ako volite odozgo stavite cimeta(kanelu)ako ne lepo mirise na vanilu i bez njega.
PosluživanjeMoze se dodati i suvo grozdje,izvorni recept je sa njim,a moj je bez njega...
Izvor: www.coolinarika.com / http://recepti-biljena-apoteka.blogspot.com/
0 komentari:
Objavi komentar