- 1 Cheesecake Dolcela By Podravka
- 1 žlica kakaa
- 3 žlice mlijeka
- 60 g maslaca
- 350 ml mlijeka
- 300 g svježeg sira (mascarpone)
- 150 g čokolade
- Priprema
-
Mješavini za podlogu dodajte kakao, navlažite s mlijekom i dobro izmiješajte.
Dodajte otopljeni maslac, još jednom dobro promiješajte te ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm).
Utisnite žlicom da dobijete jednoličnu podlogu.
Stavite u hladnjak na 20 minuta.
Dodajte sir mascarpone i miješajte dok ne dobijete jednoličnu kremu.
U ostatak kreme umiješajte otopljenu čokoladu.
Dobivenu kremu stavite u slastičarsku vrećicu, a zatim u kremu u kalupu za torte utisnite loptice (u obliku saća).
Posluživanje
Tortu dobro ohladite, najmanje 2 sata prije skidanja kalupa i poslužite.
Izvor: www.coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar