nedjelja, 1. ožujka 2015.

SMRŠAJTE NA ŽELJENIM DIJELOVIMA TIJELA UZ POMOĆ METODE "UVIJANJA S MEDOM"

Tretman „Medeno uvijanje“ za smanjenje obima na određenim delovima tela. Med je bogat vitaminima E, C, grupe B i što je najvažnije – ovi vitamini se nalaze u njegovoj strukturi dugo.

Uvijanja sa medom – efikasna metoda za mršavljenje.
 1.Zagrejte na vodenoj pari manju količinu meda, dodajte cimet  i nanesite na problematične delove tela. Na 2 kašike meda ide 1 kašika cimeta.
2. Uvijte se običnom folijom za domaćinstvo, obucite tople stvari.
3. Sedite ili lezite i pokrijte se jos toplijim ćebetom. Ostanite tako 30-40 minuta. Preporučljivo je piti topli čaj, najbolje zeleni.
4. Nakon toga, sklonite celofan, i uradite sledeći tretman:
Lepite dlanove na zone gde je med, pa brzo odlepljujte. Radite to što intenzivnije, 5-10 minuta. To će malo boleti, ali na taj način izlaze toksini kroz pore kože. To je normalna reakcija i označava da su toksini izašli.
5. Istuširajte se toplom vodom. Koristite skrab za telo, utrljajte u mesta od medenog uvijanja. Osušite se i stavite na kožu hidratantnu kremu.

Takva uvijanja sa medom za mršavljenje stvaraju efekat saune, koji podpomaže u postizanju željenih rezultata. Dva puta godišnje se preporučuje 2 kursa medenih uvijanja, po 7-14 tretmana na svaki drugi dan.
Ovi tretmani pomoćiće vam ukloniti nekoliko centimetara sa struka, kukova i zadnjice i rešiti se nenavisnog celulita. I što je najvažnije – oslobodiće i očistiće vas organizam od toksina i drugih štetnih materija.
Izvor: receptovanje.com

0 komentari:

Objavi komentar