Pages - Menu

nedjelja, 19. travnja 2015.

DANAŠNJI BRZI RUČAK

U strci sa vremenom, nemas rucak i tada sine ideja i evo danasnji rucak.Prijatno :)

Sastojci

Broj osoba:
2 osobe
  •  1/2 pileceg belog mesa
  •  1 srednji patlidjan
  •  3 kom mladog crnog luka ili 1/2 obicnog crnog luka
  •  2 kasike kajmaka za kuhanje
  •  3-4 kasike ulja
  •  1 cesanj belog luka
  •  malo senfa
  •   zacini
  •   sol,limun biber,vocno sirce
  •  sir bokocinija ili koji volite

Priprema

Vrijeme pripreme:
25 min
Težina:
Jednostavno
  1. 1
    Belo meso isec na 4 snicle, dodat, sol,soya-sosa, limun biberom, ulje, vocno sirce- izmesat.
  2. 2 
    Pripremit dve tave u svaku dodat malo ulja i kad se ulje dobro zagrije u jedan stavite snite patlidjana a u drugi snicle - prilog i glavno jelo su u isto vreme gotovi.
    Patlidan i snicle okrecite,jer moze da vam izgori - przila sam na jakoj temperaturi
  3. 3
    Probajte meso da li je dovoljno mekano, ako je, tada ga izvadite na tanjir. U sok od pecenja dodajte oba luka malo krupnije secena,   kajma, senf i ako je potrebno malo vrele vode.Neka prokrcka, vratite snicle u sos i jos kuhajte 2-3 minute da se sastojci sjedine.Kad su snicle gotove dodat secen  bokocini sir ili koji volite.

Posluživanje

Posluzila sam sa svezim bagetom i avokadom.
Izvor: coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar