Pages - Menu

petak, 13. studenoga 2015.

PRHKE ŠTRUDLICE! KAD NEMATE NIŠTA SLATKO U KUĆI, A NE IDE VAM SE U DUĆAN...EVO IDEJE KAKO NA BRZAKA DOBITI FINE ZALOGAJČIĆE.

Tako fine i prhke

Sastojci
25 dag maslaca
50 dag brašna
2 dl milerama
1 jaje
2 žličice praška za pecivo

Priprema
1.
Zamijesite tijesto od svih sastojaka.
2.
Razvaljajte  na pobrašnjenoj podlozi, napunite marmeladom po želji.
3.
Pecite ih na papiru za pečenje dok lagano ne porumene, oko 30 minuta.
4.
Pospite šećerom u prahu, ili ih narežite i uvaljajte u šećer u prahu.

Posluživanje
Ja sam ove tamnije punila marmeladom od šljiva, pomiješanom s mljevenim keksom, a svjetlije sjemenkama  suncokreta, arancinima i cimetom.  
http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar