Pages - Menu

nedjelja, 18. listopada 2015.

ODUŠEVITE SVOJE UKUĆANE I GOSTE OVOM JEDNOSTAVNOM JUHOM OD BUNDEVE SA KOCKICAMA ZAPEČENOG KRUHA

Recepti za juhu od bundeve sve su traženiji, a uspjeh jela naravno ovisi i o kvaliteti vode s kojom se juha priprema. Juhu možete poslužiti s popečenim kockicama kruha ili s cornflakesom.
Krem juha od žute bundeve
Sastojci  
2 žlice maslinovog ulja
70 g luka
400 g naribane žute bundeve
500 ml Prirodne izvorske vode 

Priprema
1.
Na zagrijanom ulju popecite sitno nasjeckani luk, dodajte bundevu, malo vode i pirjajte desetak minuta dok bundeva ne omekša.
2.
Sve propasirajte, dodajte ostatak vode, posolite i prokuhajte.
Posluživanje
Poslužite s kockicama popečenog kruha.
Savjet
Umjesto kockica kruha možete dodati i cornflakes.
Izvor: coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar