Pages - Menu

četvrtak, 25. lipnja 2015.

PILEĆE TORTILLE

Obozavam tortille iz razloga sto ih mozete spremiti na tisucu nacina.Ako vam je ostalo rest mesa koje neznate sto bi s njim odlican nacin je da ih iskoristite u tortille.


Sastojci
6 tortilla
200-300gr pileceg przenog mesa
200-300gr. cheddar sira ili drugi topljivi
4-5 struka mladog luka
8 listova przene slanine
kiselo vrhnje i salsa

Priprema
1.
Prije nego pocnete praviti  tortille  vazno je da sve  pripremljene sastojke imate nadohvat ruke.

2.
U tavu velicine tortille dodajte 2 zlice ulja.Neka se malo zagrije a zatim stavite 1 tortillu.VAZNO je da imate tavu koja se ne lijepi.Smanjite temperaturu ringle izmedu medium i najmanje.

3.
Preko tortille stavite topljivi sir po izboru.

4.
Preko sira stavite isjeckanu pecenu piletinu,slaninu i mladi luk.

5.
Preko mladog luka pospite ponovo sa sirom.

6.
Stavite drugu tortillu preko sira.

7.
Pazljivo okrenite tortillu sa zeljeznom spatulom i neka se druga tortilla zapece.

8.
Isjecite kao za pizzu i sluzite vruce uz kiselo vrhnje i salsu.

Posluživanje
Mozete koristiti sve vrste  ostataka mesa.Takoder mozete dodavati povrce po zelji.Ili mozete praviti samo sa povrcem.Ovdje sam dodavala 200-300gr.sto znaci da mozete dodavati manju ili vecu kolicinu sastojaka.
Izvor: coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar