Pages - Menu

utorak, 30. lipnja 2015.

NAJJEDNOSTAVNIJI RECEPT ZA UKUSNI KROMPIR IZ PEĆNICE

Ovo jednostavno jelo od krumpira možete pripremiti za dana kada pokušavate biti na dijeti, kad niste “od jela” ili ste, recimo, u selidbi – samostalno ili kao prilog.
Krumpir iz pećnice


Sastojci za 5 osoba
1 kg krumpira
1 žlica Vegete Twist za krumpir By Podravka
5 žlica ulja

Priprema
1.
Krumpir ogulite, operite i narežite ga na kriške. Pospite ga Vegetom Twist krumpir i promiješajte.
2.
Stavite ga u vatrostalnu posudu, dodajte ulje, a posudu prekrijte alufolijom. Pecite krumpir u pećnici na temperaturi 180-200°C oko 20 minuta.
3.
Nakon toga maknite foliju i pecite još 20 minuta dok se krumpir ne zarumeni.
Posluživanje
Krumpir iz pećnice poslužite uz razna pečenja i ribe.
Savjet
Ako želite da vam krumpir bude sočniji, umiješajte luk narezan na kolutiće.
Izvor: coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar