Pages - Menu

četvrtak, 5. ožujka 2015.

CRVENI KORALJI


Crveni koralji

Sastojci

  • biskvit

  •  4jaja
  •  12 žlicašećera u prahu
  •  12 žlicabrašna
  •  12 žlicaulja
  •  1/2praška za pecivo
  •  5 žlicamlijeka
  •   krema

  •  6 dclmlijeka
  •  2pudinga od vanilije
  •  3kisela vrhnja (mogu i od 20% masnoće)
  •  4 žlicešećera
  •  2vanili šećera
  •  1kompot od višanja
  •  1preljev za torte

Priprema

  1. Istući žutanjke sa šećerom, dodati ulje, mlijeko, brašno, prašak za pecivo i snijeg od bjelanjaka. Ispeći biskvit.
  2. Zakuhat mlijeko i unutra dodati razmučeni puding od vanilije sa šećerom i vanili šećerom. U vruće dodati kisela vrhnja.
    Vruću kremu preliti po toplom biskvitu.
    Na kremu poslagati višnje.
    Skuhati preljev na soku od kompota. Preliti preko kolača
    Izvor: korisno.net

Nema komentara:

Objavi komentar