Sastojci
- 6 jaja
- 3 žlice šećera
- 3 žlice kakaa
- 3 žlice brašna
Preljev
- 1 dl mlijeka
- 10 dag šećera
- 2 žlice ruma
Krema
- 2 jaja
- 1 dcl mlijeka
- 10 dag šećera
- 1 žlica brašna
- 4 rebra čokolade
- 20 dag margarina
- 2 šlag pjene
Priprema
-
1
Pjenasto izraditi 6 žutanjaka sa šećerom.
-
2
Mješajući dodati kakao i brašno i čvrst snijeg od bjelanjaka.
-
3
Razliti u pouljen i nabrašnjen pleh i peći na 180C.
-
4
Ohlađen biskvit preliti preljevom, namazati kremom te ukrasiti šlagom.
-
Preljev
-
1
Na laganoj vatri kuhati mijeko, šećer i rum.
-
Krema
-
1
Pomiješati mlijeko, šećer, jaja, brašno i naribanu ili rastopljenu čokoladu. Kuhati uz miješanje.
-
2
Kada se ohladi dodati omekšani margarin.
Nema komentara:
Objavi komentar